DesignStyle is de alias naam van Casper Biemans, een digital artist & front-end designer/developer uit Nederland. Ik ben op excellente wijze afgestudeerd als Interactive Media Designer aan het SintLucas te Eindhoven. Momenteel volg ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design op Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch.

Naast mijn studie ben ik ook zeer actief in mijn vakgebied om mij verder te profileren. Ik ben iemand die de lat voor zichzelf erg hoog legt. Ik ben gek op de nieuwste en innovatieve technologieën die op het moment trending zijn.

Wanneer ik niet bezig ben met designen, gaat mijn interesse uit naar zowel automotive- als architectuurfotografie.

Met mijn minimalistische stijl komt de context, het verhaal dat je als merk of bedrijf wilt vertellen het beste naar voren. Daarnaast streef ik als designer naar de juiste flow, het gedrag en de inhoud van verschillende interfaces; van websites tot mobiele applicaties. De uitdaging is om niet alleen een aantrekkelijk design te ontwerpen, maar ook naar de beste gebruikerservaring te streven.

Ik streef naar kwaliteit vakmanschap in alles wat ik doe. Ik ben gedreven in het ontwerpen van elegante oplossingen om je te laten digitaliseren naar het web. Elk probleem is uniek in zijn eigen creatie, elk probleem verdient een unieke oplossing. Dit doe ik door mijn creativiteit, expertise en ruime ervaring in te zetten om te helpen jouw merk beter te profileren.

Alles wordt gedaan met passie voor het vak. Ik houd van mijn werk omdat ik doe waar ik goed in ben. Mijn hobby is mijn werk. Ik ben niet bang voor uitdagingen. Uitdagingen zijn er om aan te gaan, het werkt op mijn motivatie. "Ik ben een perfectionist, die doorgaat tot het pixel-perfect is. Perfectie zit in mijn DNA.” Ik ben ambitieus, leergierig en nieuwsgierig naar alles wat op mij afkomt.

Enthousiast geraakt?
Neem contact met mij op om samen de mogelijkheden te bespreken!

Photo & Video

Photo & Video


Front-end Design

Front-end Design


Front-end Development

Front-end Developer


Gear

Gear


Visuals

Visuals


Get an overview of all my cases

View projects

Want to work with me? Be sure to hit me up

Get in touch